cluc24

joi, 22 decembrie 2016

Drumurile lui Georgică



Geogică se simte marginalizat de către cei din jur. Are o anumită timiditate care din păcate îl costă şi-n relaţiile cu reprezentantele sexului frumos. Cu ocazia sfârşitului de an,  mereu îşi trece la propuneri de bilanţuri pentru anul următor, pe lista lui, se află pe prima poziţie: un suflet pereche. La începutul anului nu este preocupat de aceste target-uri dar, cu trecerea fulgerătoare a lunilor calendaristice, acesta se precipită. În miez de Revelion are o perioadă în care stă gândeşte şi suferă.
În acest an este decis să rupă destinul nefavorabil şi să pornească spre marea lui cucerire. După un timp, îşi dă seama că femeie este ceva ideal dar greu de ales.
După o noapte de gândire, acesta s-a decis, ca în ziua următoare, să urmărească cea mai frumoasă fată şi să o abordeze, urmând a fi sufletul pereche.
Dimineaţa, pe un ger cumplit, Georgică se opreşte în centrul oraşului asteptând o victimă care să-I schimbe viaţa. La început, toate femeile sunt atât de îmbrăcate, că nu reuseşte să facă diferenţă între ele, sau chiar între femeie şi….bărbat.
La prânz, soarele îi vine în ajutor. Prima persoană remarcată este o blondă sexy care trece nepăsătoare prin faţa lui. Georgică o porneşte pe urmele ei. După câteva minute, paşii I se încrucisează cu o brunete, care-şi purta cu tandreţe, ochelarii care-I scoteau în evidenţă ochii. Calea se schimbă. După câteva minute, apare o şatenă care-I arunc o privire scurtă. Georgică schimbă destinaţia paşilor, dar renunţă după o ciocnire, la propriu, cu o roşcată. După scuzele de rigoare, cele două persoane, pornesc în aceeaşi direcţie, la distanţă de câţiva paşi. Femeia se opreşte, privind la unele produse din vitrine. Georgică o imită. După câteva minute, femeia se opreşte, privind intens spre el, după care zâmbitoare, pătrunde într-o locaţie viu colorată. Giorgică o urmează… dar se opreşte brusc. Îi este teamă să intre, dar promisiunea nopţii trecute este una sfântă. Ghinion! Îşi ia inima în dinţi şi se decide: “toate drumurile duc la  la sex shop!
Acel ultim pas a fost unul decisiv şi decizional…..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu