cluc24

joi, 15 decembrie 2016

Birou de blogger



În două minute am trei idei. Caut repede ceva pe care să mi le notez. Nu găsesc nimic. Carnețel pică pe jos din maldărul de hârtii de pe masă. Gata... și carnețelul și ideile!
Mă aplec, ridic carnețelul și lovesc cu capul masa., răsturnând uneltele de scris pe jos, iar laptopul pe pat. Grea e viața de blogger!
Îmi iau laptopul și-l repoziționez pe masă. Îl pornesc și pauză....Este descărcat acumulatorul. Iau din nou latopul și-l pun pe scaun lângă priză, conectându-l. În acealși timp îmi iau și scăunelul, cel mic, pentru a fi sub nivelul scaunului unde se află laptopul. Mă simt ca un copil pus la colț. cred că este timpul să-mi iau o mobila de birou  nouă. Cea veche se stricase în urmă cu cîteva luni și din cauza gândurilor și a inspirației, nu am avut timp să mi-l înlocuiesc căutând diverse oferte și promoții de birouri office .
Participând la mai multe concursuri, ca blogger, descoperi produse multiple şi participi la diverse evenimente.
Nu am mofturi dar am găsit MOFF, iar acolo, biroul pentru calculator Bardolino ni-a făcut cu ochiul. Cum am ajuns acasă am început să fac măsurători dar am fost dezamăgit. Era un pic mai mare. Revin pe site şi aflu că acest birou, se face exclusiv la comandă şi la culoarea dorită Eu vreu cireş, în amintirea primăverii mult aşteptate în perioada iernii.

 
Biroul ales este unul simplu şi deschis, aşa cum sunt eu cu publicul meu.
În raftul de jos voi pune bibliorafturile cu diverse documente şi bibliografii de lucrări şi articole. Deasupra acestui raft va fi unul cu cutiuţe şi ciorne mici, unde voi avea notate ideile inspiraţionale. Tot acolo se va afla şi priza de încărcare pentru laptop şi alte gadgeturi. Raftul care va fi în continuarea mesei unde stă laptopul, va fi amenajat pentru o cutiuţă cu hârtiuţele pentru ciorne şi pixuri, lângă care, inevitabil, se află căţeluşul meu, mascota blocgului şi a paginii de socializare pe care o deţin. Tot acolo se va afla şi agenda de lucru. Un blogger este un ziarist virtual care caută, descoperă şi ajută.
Pe ultimul raft va fi o vază cu flori şi diversele accesorii necesare calculatorului. Biroul este livrabil în 7-14 zile deci o să-l primesc, de la Moş Crăciun.

Biroul unui blogger pe lângă faptul că îi ușurează muncă, reprezintă și imaginea publică, respectul acestuia pentru propria-i muncă și pentru sine.

Un comentariu: