cluc24

miercuri, 30 noiembrie 2016

Tendințe frânate și alinate


Fiecare persoană are anumite impulsuri legate de evenimente , situații și implicit reflectate asupra persoanelor implicate. Nervozitatea amplifică starea de stress și agitație.
Unele persoane se consumă în interiorul lor, iar altele se exteriorizează, ajungând să fie considerate persoane ce deviază... Medicamentele nu sunt bune pentru că în timp sănătatea este afectată.
Ce soluții sunt? Este necesară o detașare față de viața agitată, o zi dedicată propriului suflet. Pentru a reuși în acest demers, persoanele trebuie să iasă din mediul zilnic, din rutina specifică a vieții.
Plecând din oraș sansele de a petrece o zi minunată și relaxantă cresc considerabil. Dar dacă ești sofer și drumul este aglomerat, nervii revin.
Ideal este ca petrecerea zilelor libere să fie într-un spațiu unde liniștea și aerul curat să conducă spre o ambianță plăcută. Câteva zile petrecute la o casă de vacanță unde să auzi ciripitul păsărelelor, șuieratul vântului sunt momente care aduc o anumită stare de bine.
Dacă în cadrul acestui peisaj mirific, se participă efectiv la un joc de airsoft, totul se amplifică spre bine. Airsoftul este o luptă cu arme ce folosesc ca gloanțe niște bile, iar două echipe se luptă pentru supremație și distracție. Este un mod de a se descărca nervii, de a putea împușca pe cineva, așa cum de multe ori, gândim negativ, în viața reală.

Avantajul acestui joc constă în eliberarea presiunii de zi cu zi și de realizarea unor prietenii care sunt benefice vieții de zi cu zi.
Nu toate armele sunt distructive, unele sunt chiar utile și necesare, precum airsoftul care poate duce la dependență, prin anihilarea impulsurilor negative din viață. Imaginația și încrederea în sine sunt rodul acestei indeletniciri... copilărești.
O zi de luptă cu airsoftul este un pas spre câștigarea bătăliilor din viață!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu