cluc24

vineri, 18 noiembrie 2016

Rochii de invidiat


Mă uit în dulapul de haine şi oftez. La fel face şi soţia mea când îşi studiază vestimentaţia, mai ales mult râvnitele rochii  . 
Nu înţeleg, de ce femeile vor mereu să-şi cumpere altă rochie? Bărbaţii umblă cu aceleaşi haine (care se spală sistematic), o perioadă îndelungată, până se rup sau expiră... moda.
Participând la mai multe evenimende mondene am aflat fără să vreau răspunsul la această întrebare. Nimeni nu mi-a transmis vreun răspuns pe cale verbală dar, am am ochi şi văd!
La o nuntă, una dintre invitate avea o rochie identică cu a naşei. Au fost momente penibile pentru ceilalţi invitaţi, care făceau confuzii între persoane, mai ales că semănau...
La un team building am sesizat că trei reprezentante ale sexului frumos, aveau rochii identice, design şi colorit, de ziceai că poartă uniforme!
La un botez, una dintre participante tremura de frig, în miez de iarnă, având o rochie fără mâneci, subţire, gen evenimente caniculare....
La o aniversare, au fost câteva participante care purtau rochii negre, scurte care erau aproape identice, de puteai să te gândeşti că eşti la jocul : caută deosebirile.
Fiecare femeie trebuie să aibă o rochie potrivită pentru evenimentul la care participă, anotimpul în care se află şi starea psihică prin care trece.
Acum este toamnă târzie iar frigul alternează cu momente scurte de căldură, deci trebuie găsită o ţinută ideală pentru această perioadă de timp. Dar nu orice rochie se potriveşte pentru fiecare eveniment, deci rochiile se aleg în funcţie de preferinţe, stil şi modă.
Rochia unei femei este imaginea publică atât a acesteia cât şi a întregii ei familii,  în societate.
Bărbaţii nu trebuie să se gândească la investiţii ci doar la modul în care sunt reprezentaţi, de femeia vieţii lor.
Femeia trebuie să poarte o rochii elegante, în care să se simtă perfect şi să fie admirată, dar nu prea mult, pentru că poate fi deocheată, din invidie!


Cum să nu-ţi placă această rochie cu mâneci din dantelă? Stofa este uşor elastică, având o croială conică adaptată liniei corpului şi se închide cu un fermoar ce este ascuns la spate. Rochia bust crem şi fustă neagră are în compoziţie poliester (peste 50%), vâscoză şi elastan. Rochia asortată la o încălţăminte adecvată scoate perfect în evidenţă feminitatea, gingăsia şi frumuseţea celei care o poartă.

Rochia violet cu voal transparent scoate corpul în prim plan. Croiala este în clos cambrată pe talie, iar cureaua din piele eco se încadrează perfect cu rochia realizată din material elastic, de culoare violet.

Lungimile rochiilor se pot ajusta după preferinţele solicitantei.
Cele două rochii sunt fabricate în România, în atelierul de creaţie vestimentară a companiei AD Fashion, de pe situl căreia am preluat aceste imagini.
Femeia trebuie să fie veşnic admirată, iubită şi prin eleganţa vestimentaţiei, iese în evidenţă!

4 comentarii: