cluc24

marți, 8 noiembrie 2016

O zi


Mă trezesc în grabă. Mă uit le telefonul care sună... Nu mă apelează nimeni, este doar alarma. O amân.
Peste zece minute sună din nou alarma. O amân... Peste alte zece minute, totul se repetă ca într-un serial fără subiect. Sar din pat. Este târziu!
Mă duc repede la baie. Trebuie să mă bărbieresc. Of. Trec la exerciţiul care are ca răspuns spuma şi lama de ras. Mă tai uşor dar nu am timp de compătimire. Ies repede pe uşă în timp ce-mi trag pantaloni şi caut cheile de la maşină. Nu-s. Cheile, nu pantalonii. Caut ca un nebun ceva ce nu apare. Renunţ şi cobor scările alergând spre autobuz. Îmi aduc aminte că nu am încuiat uşa. Revin dar uşa este închisă. Alerg din nou pe scări şi mă uit după maşină. La a mea, cea la care nu aveam cheile. Maşina era în parcare deci nu plecase soţia mea cu ea...probabil doar cu cheile.
Ajung în staţie şi autobuzul dispare.... Urc repede în taxi şi ca un detectiv, spun şoferului:
- Urmăreşte autobuzul.
 Taximetristul mă înţelege perfect şi merge încet în urma autobuzului, ajungând mereu după ce acesta pleca din staţie. La un moment dat, văd un autobuz siamez pe care-l prind înainte să plece din staţie. Plătesc taxiul şi urc repede.
Gata, totul este în regulă... până cobor în staţia finală. Cobor dar nu sunt lăsat să intru pe poartă, deoarece am ajuns la altă companie. Mă îndrept spre autobuz dar acesta plecase. Poarta se închide, ca la închisoare... Mă sperii şi o pornesc pe jos spre oraş. Un cioban îşi plimbă oile, iar un câine se ia de mine, fugărindu-mă.
După zece minute de fugă pe câmp, ajung să îmbrăţisez un copac. Oftez. Îmi iau telefonul să sun după un taxiu. Mai bine nu-l plăteam pe taximetristul care mă lăsase la autobuz... aşa mă urmărea şi avea cine să mă transporte în civilizaţie. Ceva zornăie în buzunar. Sunt cheile de la propria maşină....Parcă era duminică, la iarbă verde, aer curat, grătar...
Telefonul nu are semnal. Nici internet. Caut semnalul, dansând cu telefonul. Dacă aveam internet, găseam ajutor la prietenii din reţelele de socializare!
Unde este conexiunea la internetul meu! La magazin! Produsele D-Link se găsesc la Altex, eMag, Flanco, PC Garage, EvoMag sau cel.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu