cluc24

miercuri, 12 octombrie 2016

Farmecul de zi cu zi


Se aude o bufnitură. Mă uit în jur şi constat că s-a mărit camera... în înălţime! Ba nu... Sunt eu pe jos. Aseară nu am fost la petrecere....Se pare că am avut un coşmar! Îmi trec mâna prin păr şi tresar. Am visat că nu găseam piaptănul potrivit... pentru chelia mea! Brr!
Mă duc repede la baie şi mă uit în oglindă! Încă mai am păr... Această problemă legată de piele, am avut-o din cele mai vechi timpuri. La un anumit moment, mă şi vedeam chel, gras.... Brrr!
Îmi făcusem planuri să stau ascuns în casă, nu aprindeam lumina ca să nu mă văd (făceam economie la energia electrică) în oglinzile pe care le evitam totuşi cu nonsalanţă! Viitorul meu părea unul sumbru. Mă şi vedeam lucrând singur pe o insulă, retras departe de agitaţia lumii. Am încercat mai multe posibilităţi pentru a revigora pielea şi a regenera părul dar...
Fiecare sfat, fiecare idee a fost testată. Mi-am dat părul cu benzină, dar era să iau foc când am vrut să aprind aragazul. Apoi am folosit oţetul, iar vecinii îmi întrebau părinţii ce preparate culinare tot încercăm.... Nu puteam să le spun că totul vine de la cap! Am ascultat şi pe frizerul casei care mi-a recomandat mai multe alifii. Le foloseam dar în afară de a se lipi insectele şi frunzele de capul meu, alt rost al acestor produse nu am observat.
Mă linistesc şi mă pregătesc să o pornesc spre locul de muncă. De obicei cei care au o anumită meserie, îşi neglijează propria persoană, acordând mai multă atenţie celor din jur. Am văzut electricieni la care nu funcţionau toate lămpile, mecanici auto care aveau ITP-ul expirat.....  Dar mai există şi excepţii.... doctorii care-şi tratează pacienţii şi ajung în starea în care consideră că au şi ei toate bolile pe care le identifică la pacienţi!
Ajuns în faţa blocului, vecina cea bătrână mă vede şi mă priveşte pieziş. Când i-am spus cu ce mă ocup s-a uitat mirată la mine şi şi-a făcut cruce şoptind :
- O fi bolnav cu capul săracul, sau este un afemeiat!
Ce vină am eu că lumea nu ştie că există şi doctori în frumuseţe! Femeile sunt ele frumoase dar, mereu îşi doresc tot mai mult, adevărata perfecţiune, care diferă în accepţiunea fiecăreia dintre ele. Toate şi-ar dori să fie precum „Albă ca zăpada”. Frumuseţea vine din interior dar, exteriorul o amplifică şi o scoate în evidenţă. Fiecare persoană în general, femeia în special, deţine un farmec aparte! Parcă fiecare reprezentată a sexului frumos a descoperit secretul frumuseţii! Toate femeile sunt frumoase dar unele nu-şi dau seama.
Încep să mă uit în jur pentru a vedea oamenii şi a le înţelege nevoile. Încep să par insistent iar o femeie îmi aruncă o privire în urma căreia simt un fior pe şira spinării. Tresar şi-mi readu,c mintea şi gândurile către ceea ce va urma.
Gata cu ele că se vede intrarea în sediul companiei unde lucrez. După îndelungi teste dermatologice, am reuşit să lansăm unul dintre cele mai importante produse, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. În adolescenţă eram disperat când găseam câte un fir de păr pe pernă, ajungând să-mi imaginez scenarii din ce în ce mai halucinante, accentuate şi de unchiul meu, care chelise de timpuriu şi se pieptăna cu prosopul! La un moment dat mi-a spus: „Eu la vârsta ta aveam mai mult păr în cap!”. Acum am găsit un tratament anticădere prin care se poate evita coşmarul din vis!
Atunci când pierderea părului depăşeşte limitele normalului trebuie luat în calcul cauza, pentru a ajunge la efect. La femei această problemă poate apărea şi din cauza deselor vopsiri ale părului, care nu este tratat adecvat. Lipsa vitaminelor şi mai ales dieta neadecvată sunt alţi factori importanţi care se implică negativ în existenţa omului. Gerovital H3 Derma+ este un produs hipoalergic de îngrijire a părului.

Ajuns în laboratorul de teste, o urmăresc pe noua noastră colegă care şi-a testat propriile limite atât fizice cât şi psihice. Obosită de atâtă muncă, ajunsese să aibă ochii umflaţi, părând a fi un zombi. Chiar intrasem în panică că ar avea probleme cu soţul ei dar a fost o alarmă falsă. Datorită ei s-a descoperit crema pentru mascarea cearcănelor şi  revigorarea pielii....
Experimentele din viaţă au condus spre marile realizări, indiferent de domeniul de activitate.
 
Pozele au fost preluate de pe situl Farmec .Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2016.

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru articol! Ai scris fain, dar mi-ar fi placut sa fii mai creativ si sa scrii mai multe detalii despre produsele mentionate.

    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere