cluc24

marți, 13 septembrie 2016

Evenimentul unde fiecare poate fi vedeta


“…apără Duckadam” se aude strigătul de la televizor. Toţi cei prezenţi în faţa micului ecran exultă de bucurie, aplaudând frenetic. Copilul se bucură de asemenea, atras de imaginile micului ecran, alb-negru. Este 7 mai 1986.
Echipa campioană a României şi a Europei, Steaua Bucureşti, îşi începe turneul de prezentare al trofeului prin ţară, în deschiderea propriilor meciuri din campionatul naţional. Copilul şi-a dorit mult să asiste la acel eveniment în propriul său oraş, obţinând mult râvnitele bilete dar boala l-a trimis … în pat.
Anii au trecut. Odată cu trecerea punţilor de peste ani, ai copilului, fotbalul ca valoare a scăzut, dar sumele de bani care premiază pe jucători, cresc în mod inevitabil. Denumirea de C.C.E. (Cupa Campionilor Europeni) dispare şi apare UEFA Champions League.
Copilul care a crescut, a avut mereu regretul acelei neparticipări din cauza unei accidentări, la unul dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa oricărui suporter adevărat.
Anii au trecut, iar dezamăgirea a rămas. Fiecare an reprezenta o nouă speranţă, ca acel trofeu să facă din nou, turul României.
Aşa cum orice problema are soluţie, iar când îţi doreşti ceva cu adevărat, aceasta se poate întâmpla şi cu vizualizarea trofeului şi chiar realizarea unei fotografii, ca un mare campion, cu această cupă.
Turneul Trophy Tour este această oportunitate. Dacă Miodrag Belodetici a câştigat de două ori trofeul, cu o echipă românească şi cu o fostă echipă iugoslavă, tu poţi vedea aceast trofeu de mai multe ori.  
Cine vrea cu adevărat, poate fi de trei ori în compania trofeului, chiar în locaţii diferite, simţind “pulsul” competiţional şi visând la driblingurile pe care le putea face.
La Iaşi (în 13 septembrie), Bacău (14 septembrie) şi Bucureşti (17 şi 18 septembrie) se poate admira acest trofeu. Tot în cadrul acelei manifestări, va există un muzeu al fotbalului, pe roţi, fiind şi un spaţiu de distracţie, amenajat special. În acel loc, vizitatorii pot evolua virtual, în meciuri împotriva legendelor. Chiar dacă nu câştigă partida, ei se pot fotografie cu marele trofeu.
Multumim de oportunitate!




2 comentarii: