cluc24

miercuri, 10 august 2016

Ce pot face pentru a nu mai mirosi prosoapele?



De multe ori nu dam importanta atunci cand spalam lenjerii de pat, prosoapesau cuverturi de pat . Le spalam pur si simplu, le uscam oricum si oriunde si asta e tot. Apoi, ne intrebam de ce miros atat de repede prosoapele, chiar si atunci cand cumparam cele mai calitative prosoape bumbac din magazinul online asternuturisiprosoape.ro .

Ei bine, prosoapele miros in primul rand pentru ca nu sunt uscate cum trebuie. Daca prosoapele nu sunt lasate la uscat intr-un spatiu bine ventilat, ele vor prinde miros foarte repede. Si nu ne referim doar la cele de baie, ci si la cele de fata. Incearca sa gasesti un loc in care sa lasi prosopul la uscat de fiecare data cand te speli pe maini sau pe fata, altfel va prinde miros foarte rapid.
Totodata, conteaza mult si modul in care sunt spalate prosoapele. Prosoapele trebuie spalate foarte des. Gandeste-te ca atunci cand iti faci dus, milioane de celule moarte sunt imbibate in prosop. Acestea vor prinde miros si prosopul tau va fi greu de folosit. Ideal ar fi ca un prosop de baie sa se spele dupa 3-4 utilizari.
Daca vrei ca prosoapele tale sa fie moi si pufoase, si bineinteles fara miros, recomandat ar fi sa le lasi inainte de spalare intr-un amestec format din trei parti de apa si una de otet alb. Lasa astfel prosoapele peste noapte, iar dimineata baga-le in masina de spalat. O alta recomandare e ca prosoapele sa se spele separat de alte lucruri. Asadar, incearca sa eviti sa le speli cu alte haine.
Daca vrei prosoape moi si frumos mirositoare, tine cont de sfaturile de mai sus. Spala-ti des prosoapele si mai ales spala-le in mod corect.
Daca vrei sa-ti achizitionezi prosoape noi, intra pe asternuturisiprosoape.ro si alege-le pe cele mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu