cluc24

vineri, 1 iulie 2016

La un machiaj


Agitaţia permanentă şi stresul îşi fac simţite prezenţa şi disconfortul zi de zi. Este greu să-ţi menţii un stil de viaţă adecvat şi sănătos.
Majoritatea persoanelor descoperă în timp că sănătatea este subredă iar corpul lor nu mai ascultă de ei. Timpul zboară, iar perioada alocată propriilor nevoi devine tot mai mic. Însă, fiecare îşi alocă timp suficient pentru evenimentele importante şi relevabte din viaţa lor.
Un eveniment important pentru orice persoană este cea legată de propria căsătorie. Nunta trebuie să fie perfectă. Totul trebuie pus la punct, astfel ca invitaţii să fie mulţumiţi iar evenimentul să fie o adevărată reuşită.
Mirele este personajul principal, al începutului evenimentului. El primeşte primii invitaţi, cu care apoi merge la naşi. Călătoria continuă la mireasă, care va deveni din acel moment, personajul cheie al zilei. Toate privirile invitaţilor vor fi îndreptate asupra ei, atât la cununia civilă sau religioasă, cât şi la petrecerea de la restaurant.
În timp ce mirele se rezolvă în timp rezonabil atât cu ţinuta cât şi cu alte detalii fizice, mireasa are de dat o adevărată bătălia cu principiile şi propriile orgolii.
Rochia de mireasă este atracţia centrală a petrecerii, mireasa fiind mereu prezentă pe ringul de dans, în mijlocul invitaţilor pentru a anima petrecerea. Această rochie fiind achiziţionată cu ceva timp înainte, obligă menţinerea greutăţii corporale în limitele acestui accesoriu. De aceea multe femei apelează la criolipoza, metodă de eliminare a ţesuturilor grase prin expunere la temperaturi joase cu ajutorul unui aparat special. Aceleaşi firme care oferă aceste servicii, pot rezolva, la pachet şi alte servicii aferente precum cele referitoare la servicii de machiaj.
Având un machiaj de nunta profesionist şi ideal, mireasa are încredere în sine, iar prin aceasta siguranţă debordantă reuseşte să păsească cu succes spre noua ei viaţă, cea de familie. Machiaj de nunta perfect nu se poate realiza decât în cadrul unor firme specializaze. Acest machiaj trebuie combinat cu vestimentaţia şi asortat la propriile gusturi.

Modul în care arată şi se prezintă cuplul este ceea ce va rămâne în timp în percepţia oamenilo, reprezentând cartea lor de vizită, propria lor imagine publică.
Ar fi penibil ca în momentul petrecerii să înceapă să curgă gelul, să se desprindă genele false .... ca şi cum ar fi o poveste, puţin modificată, a Cenusăresei.... De aceea este important să se apeleze la firme care oferă aceste servicii profesionale, gen servicii gene.
Fiecare amănunt contează chiar dacă la început nu i se oferă o atenţie deosebită.
Nunta fiecăruia trebuie să fie prima pagină de aur din albumul propriei vieţi.

2 comentarii: