cluc24

sâmbătă, 30 iulie 2016

Femeia pe bune


Copilul mereu vrea să afle câte ceva nou... Fiecare dintre noi, chiar dacă nu ne dăm seama...câteodată, mai suntem copii.
Mergând pe stradă, am auzit un copil, întrebând pe tatăl său:
- Ce este femeia?
Chiar, ce este femeia, pe bune  ?
Cu nostalgie, îmi aduc aminte de gândurile mele din urmă cu puţini ani, care mereu sunt de actualitate….Din copilărie, am auzit o vorbă veche care sună aşa : femeia te ridică, femeia te coboară.
Din cele mai vechi timpuri, femeile sunt majoritare în societate. Ele sunt feminine, sensibile, luptă să cucerească o lume care pe timpuri a fost a bărbaţilor. Duritatea lor începe să ia locul fragilităţii. Uneori uită să mai fie feminine. Ele muncesc la servici, acasă şi vor în acelaşi timp să fie frumoase. Femeia nu poate fi egala bărbatului… pentru că oricum, va fi, cu un pas peste ei… De ce? Pur şi simplu, aşa vrea ea!
Femeia este ca o floare, poate şi de aceea apare dragostea lor pentru flori. Ele trec prin viaţă , rezistând , precum florile, vitregiilor naturii. Toate femeile sunt frumoase în felul lor. Frumuseţea nu vine din exterior, vine din suflet!
Femeia dă viaţa. Femeie este mama, soţia, sora, bunica,soacra, prietena, fiica...
Când suntem copii, femeia-mamă ne pregăteşte de viaţă.
Fiecare bărbat căsătorit este imaginea soţiei, în societate. Se spune că privind spre băbatul casei, spre soţ, îţi poţi da seama ce soţie are!

Bărbatul care are o femeie-fiică, aceasta va fi imaginea acestuia în viitor.
Bărbaţii îşi aduc aminte de femei mereu , le duc mărţişoare de 1 Martie, flori de 8 Martie ( ziua femeilor), de ziua ei de naştere, de ziua numelui ( dacă are )....
Aceste flori încântă femeia şi în cazul în care bărbatul este nefericit , căci femeia este supărată… pe el.
Femeile au nevoie de mult mai multă atenţie, iubire şi flori.... Să simtă că sunt feminine.
“Ofera femeilor câte o floare: :)”
“Fă-le fericite, să descopere din nou, feminitatea lor.”


Dacă eşti femeie zâmbeşte, dacă esti bărbat transmite aceste gânduri unei femei, pentru a vă bucura împreună!” căci " O viaţă frumoasă este ca un soare veşnic, strălucitor" şi mereu " O zi bună începe cu un zâmbet"


În spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie.
Ele vor să fie conduse, dar uneori trebuie să laşi impresia că ele conduc.

Nu există femeia ideală, perfectă, doar femeia reală, aşa cum apare şi în campania #femeipebune demarată de Lactacyd.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu