cluc24

miercuri, 15 iunie 2016

Travel in Romania


… sună frumos, nu? Mai ales că se apropie mult aşteptatul concediu!
Lumea se agită, se grăbeşte, îşi programează şi-şi fac diverse rezervări pentru a petrece un concediu de neuitat. Dar, oamenii nu-şi dau seamă, că prin aceste programări, agitaţii... îşi continuă de fapt starea lor obişnuită, una agitată, de zi cu zi, acasă-servici-treburi!
Concediul trebuie să fie ceva relaxant. Să nu depinzi de program, de timp, de alte treburi necesare... Oare revizia la maşină este făcută? Rovigneta e plătită? Am benzinării pe drum?
Un concediu ideal ar fi cel petrecut prin ţară. Totuşi, dacă eşti un fan al fotbalului, poţi participa la un meci al echipei naţionale în Franţa. Cu această ocazie, vizitezi Parisul, îmbinând plăcutul cu distracţia, iar apoi revii în ţară.
Ajuns în mirifica Românie, la aeroport, apelând la un mijloc de transport în comun, ieftin şi fără grija unei revizii la propria maşina, poţi călători liniştit, începând cu un simplu transfer aeroport Otopeni  .


Ajuns la destinaţie, concediul poate continua, pur şi simplu cu o călătorie, un tur al României. Sunt multe de văzut, dar timpul este preţios, parcă se scurge tot mai repede, atunci când este în beneficiul nostru.
Apelând la o companie de inchiriei masini Iasi , se poate face un circuit al României. Zona Moldovei, presărată de istorie şi cultură, oferă o mică părticică din sufletul propriei noastre ţări.
Să vezi Humuleştiul lui Ion Creangă, să treci prin cetatea Neamţului, să admiri albastrul de Voroneţ... Sunt multe, dar nepreţuite!
Dacă scapi de grija transportului, se ştie că totul merge strună până în momentul când ai cea mai mare nevoie de un anumit lucru... timpul devine mai preţios.
Propria maşină, o poţi lăsă şi pe ea acasă, în vacanţă, destul aleargă, se enervează în timpul anului când nu reuseşte să facă faţă concurenţei spre destinaţia atât de cunoscută ei... servici, cumpărături, casă....
Fiecare, cum îşi aşterne, aşa doarme!
Fiecare, cum se organizează. aşa se distrează!

4 comentarii: