cluc24

duminică, 15 mai 2016

Alergător de cursă lungă


Ce este un blogger?
Multă lume se întreabă dar puţini îşi dau seama de ceea ce implică fenomenul de blogger.
Bloggerul este o persoană care scrie din pasiune. Când scrii fără a fi implicat în anumite evenimente sau „straturi” ale vieţii politice, sociale, literele zboară, cuvintele îşi găsesc adevăratul lor sens, dând astfel valoare, acolo unde puţini se aşteaptă.
Bloggerul este un călător virtual. El este ca un cumpărător aflat în supermarket ce ajunge să cumpere alte produse, neglijând ceea ce căuta de fapt. Bloggerul începe articolul dar nu cunoaşte finalul, doar direcţia pe care o urmează, lăsându-se purtat pe aripile inspiraţiei.
Pentru orice există şi recompensă. Publicul este cel mai important, deoarece prin acesta, bloggerul i se conferă imaginea publică.
Uneori, ca blogger, poţi castiga bani cu blogul tau . Important este să fii un alergător de cursă lungă, să te înscrii în competiţii organizate şi poţi castiga premii de 5000 lei  sau chiar mai mult! Participând la concursul Blogathon se pot câştiga atât premii la fiecare concurs, prin articolele scrise cât şi la concursul final, unde vor participa douăzeci de finalişti.
Fiecare articol va avea câte un punct în clasamentul competiţiei şi alături de articolul de participare la Blogathon, vor stabili punctajul final, din perioada martie-octombrie.
Finala Blogathonului are loc în perioada 1 Noiembrie – 20 Noiembrie 2016. Cei 20 de bloggeri finalişti vor participa la 10 probe care vor decide clasamentul şi câştigătorii Campaniei Blogathon 2016 şi implicit, a premiilor în bani.
Interesant, nu? Primul pas este se poate face cu mult râvnitul premiu, un AllviewViva H801  , prin participarea la această campanie!
Se poate îmbina plăcerea, utilul şi recompensa în mod armonios. Doar încercând, vei reuşi, iar participând, poţi câştiga!
Se spune că important este să participi, dar trebuie să o faci cu stil, eleganţă şi în mod corect faţa de toţi cei din jur, respectând regulamentele scrise cât şi pe cele „nescrise”.
Valoarea fiecăruia vine din propriul său interior, acel „eu” care ne caracterizează.

Un comentariu: