cluc24

vineri, 19 februarie 2016

Soluţii de lux pentru momente inedite


Ce poate fi mai jenant decât să mergi la o petrecere de grup şi să uiţi că evenimentul a devenit de fapt, o sărbătoare a unei onomastici! Dacă greseşti şi destinatarul petrecerii, atunci situaţia devine chiar penibilă!
Din a doua gafă, poţi ieşi doar singur, făcând ca totul să pară o simplă glumă…
Pentru primul caz, ai un sprijin important în internet şi într-o florarie online, iar dacă aceasta se mai numeşte şi Flori de Lux  totul este ca şi rezolvat!
Orice problemă are o soluţie. De multe ori, avem impresia că apar întâi soluţiile şi abia apoi, problemele.
Cu un simpu clic pe situl FlorideLux.ro, fiecare persoană poate comanda şi primi în timp util buchetul de flori preferat. Este valabil şi pentru comenzi de flori, pentru nunţi sau botez, deşi pentru aceste evenimente, fiecare “actor” se pregăteşte intens. Dar nu se ştie niciodată ce apare!
O floare dată din suflet, face în general, mai mult decât o mulţime de cuvinte! Este o expresie a comunicării non-verbale, evidente.
A trecut o sărbătoare americană a iubiri dar urmează Dragobetele românesc şi nu se ştie ce va fi…
La petrecerea aniversării, după puţine discuţii şi stres interior, participantul este răsplătit cu livrarea comenzii, chiar la locul “faptei”, ceea ce va avea un efect mult mai mare asupra sărbătoritei… Mai ales că se pot comanda şi maimuţoi de pluş sau chiar bijuterii, în acelaşi set de comandă!
Cu o floare se înseninează chipul unei persoane iar cu adevărate buchetede flori  se câştigă un surâş în plină iarnă!
Singura problemă care poate apărea, ar fi obişnuinţa! Adică să comanzi, mereu, florile online! Dar nu cred că ar fi o supărare…Mai ales că nu trebuie să stai la cozi interminabile, de anumite sărbători!
O comandă online, imediat te scoate din impas şi brusc situaţia este salvată!
Dacă sărbătorita are 21 de ani, atunci un buchet cu 20 de trandafiri roşii şi unul alb este perfect. Trandafirul roşu simbolizează iubirea absolută şi eternă iar trandafirul alb simbolizează sinceritatea şi loialitatea celui care o oferă.

Cum este atunci când persoana iubită, se trezeşte cu un coş cu flori?
Un gest mic, simbolic, salvează orice situaţie, ca nişte “Petale de viata” .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu