cluc24

vineri, 26 februarie 2016

Artă şi profesionalism - un fotograf de nunta din Bucuresti


O nuntă este un eveniment important în viaţa oricărui cuplu. Din momentul apariţiei „iubirii”, natura omenească tinde spre fericire şi confortul propriului cămin.
Pentru organizarea unei nunţi se folosesc nenumărate resurse, nu doar financiare, ci omeneşti.
Se porneşte de la ipoteza că totul trebuie să fie perfect. Nunta nu este doar o petrecere, fiind momentul existenţial pentru o nouă familie.
De la alegerea locaţiei, stabilirea listei de invitaţi totul se derulează cu rapiditate. Dar cel mai important, chiar dacă pare un amănunt nesemnificativ la început, este acel fotograf nunta  care prin îndemânarea şi priceperea de care trebuie să de-a dovadă, se va ocupa de tot ceea ce înseamnă „foto video nunta”. Uneori o decizie importantă, pare nesemnificativă dar conduce spre succes!
Uneori este dificil de găsit acel fotograf nunta, dar merită orice investiţie, fie ea materială sau, de timp.
În albumul vieţii contează clipele surprinse la cel mai important eveniment al tinerei familii de un fotograf nunta. Oricum, dacă nunta are loc în Bucureşti, categoric, profesionistul trebuie să fie acel fotograf nunta Bucuresti care poate crea şi participa la momente inedite care vor face parte din albumul vieţii, prin acele imagini care care vor fi adevărate punţi peste ani prin valoroasele clisee foto video nunta.
Bucureştiul este capitala ţării iar oamenii sunt mult mai pretenţioşi, mai ales cei care vin doar să aibă ce povesti... să nu spunem a bărfi! Deci, obiectivul propus pentru tinerii căsătoriţi trebuie să fie, îndeplinirea tuturor  dorinţelor şi capriciilor invitaţilor.
Un fotograf nunta Bucuresti  cunoaşte atât propria meseria cât şi modul în care poate  sprijini tânărul cuplu în momentele lor de slăbiciune.
O poză potrivită, la momentul oportun, este ca o odă adusă pe altarul stiinţei fotografice prin momentele surprinse în foto video nunta. Dacă oferi credit acestuia, evenimentul va rămâne veşnic întipărit în memoria participanţilor.
Aşa cum ipotezele psihologice duc spre obiective propuse, aşa un fotograf nunta Bucuresti  poate fi o metodă de rezolvare şi de relaxare pentru eveniment.
Peste ani, privind albumul digital, cuplul redescoperă ceva ce a fost, fiind de fapt, evenimentul care le-a schimbat viaţa. O fost prima zi, din restul vieţii lor!



3 comentarii:

  1. Un fotograf profesionist pe care oricine si l-ar dori la nunta. Amintirile noastre depind de calitatea imaginilor suprinse de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte adevarat :) o imbinare intre arta si profesionalism..

    RăspundețiȘtergere