cluc24

luni, 30 noiembrie 2015

Rezolvare rapidă!



Este vineri. Mă trezesc cu gândul că se apropie zilele libere...sunt doar la o zi distanţă! Soţia mea este deja în concediu, eu mai am... Of... Dezamăgit.
Mă pregătesc de plecare şi-mi lipesc nasul de fereastră să văd dacă plouă.
Nu plouă... Ninge! Maşina este acoperită de un strat subţire de zăpadă. Mă frec la ochi, dar sunt treaz!
Tresar! Nu am schimbat cauciucurile pentru iarnă. Trebuie să o fac... Privesc la ceas. Îmi iau telefonul mobil, sun la servici, anunţând că-mi iau zi liberă pentru a mă ocupa de maşină.
În zece minute sunt gata cu cafeaua, cu îmbrăcatul şi deja dau zăpada din faţa blocului şi din jurul maşinii, de pe maşină. Revin în casă unde soţia mea este echipată de plecare:
-              Am auzit că mergi cu maşina. Eu şi Mari, prietena mea venim cu tine. Stăm la cumpărături.
-              Eu merg la Altgrad Auto   , acolo sunt reduceri la piese Ford de Black Friday 27-30 noiembrie .
-              Nu-i problemă. Sunt magazine pe drum, găsim reduceri la haine. Este Black Friday.
-              Dar ce repede te-ai îmbrăcat, ai vorbit cu Mari…Altădată stăm ore întregi pentru ca să plecăm – oftez în barba inexistentă.
-              Da…da…acum rezolvăm treburi ca să nu mai stăm altădată atât!
-              Bine…
După câteva minute, fiecare dintre noi, am ajuns la destinaţia dorită. Femeile s-au oprit la magazin, urmând să le anunţ când revin în zonă, dar fără grabă, după vorbele lor. Eu am ajuns la service. Am intrat şi am studiat ofertele pentru diferite piese auto Ford .
  Tot se apropie revizia periodică, m-am decis să o fac şi pe aceasta, mai ales că am găsit piese originale, iar manopera era gratuită.
Am ieşit din magazin, nu ca să plec, doar să fac comanda online, obţinând un extra discount de 5%. Revin în magazin, iar recepţionerul este mirat, deoarece eu am ajuns cu câteva secunde după efectuarea comenzii online!

Soţia tocmai mă suna că are nevoie de anumite fonduri financiare, pentru că a găsit ceva interesant. Calculele mele, dau cu virgulă, dar recepţionerul mă salvează: pot plăti în 6 rate fără dobândă prin cardul Avantaj pe care-l deţin.
Şi uite aşa, am rezolvat şi maşina: service plus schimb roţi, iar soţia mea îşi poate face toate cumpărăturile.
După ce a terminat la magazin şi service, am revenit la locaţia unde mi-am abandonat cele două femei. Ele mai aveau nevoie de timp... mereu au nevoie de timp suplimentar!
Noroc cu Black Fridaz 2015!

2 comentarii: