cluc24

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Ecou pentru copii!



Tocmai trebuia să plecăm în vizită la cunoştinţe. Am făcut toate pregătirile dar am constatat că mai trebuie un cadou, pentru juniorul familie.
Pentru un copil de vârstă fragedă, care încă e prea mic să se joace, cel mai bun cadou sunt hăinuţele sau încălţămintea. Ne-am decis să cumpărăm nişte ghete  care să fie potrivite pentru plimbările de seară.
Am găsit un magazin online Ecco, prin intermediul căruia, ne-am întânit cu produsul comandat, chiar la locaţia unde ne-am deplasat. Astfel am ajuns cu bine, în acelaşi timp. Mai ales că am prins oferta BlackFriday, cu discounturi de până la 60%.
Ce noroc au unii copii! Părinţii, rudele, cunostinţele, le oferă cadouri şi-i fac să se simtă speciali. Aşa a fost şi pentru mine, pentru cei din jurul meu. Dar cum este pentru cei care sunt singuri pe lume, sau duc lipsă de posibilităţi financiare? Au vreo sansă?
Da. Fiecare om trebuie să aibă o sansă.
Există campania ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi. Această campanie se referă la donaţii, oferte, cadouri pentru copiii defavorizaţi. Cadorile care se oferă, se pun în cutii de pantofi, etichetate pentru destinatarul necunoscut, sub formă de vârstă, sex.
În zona tuturor magazinele ECCO  vor fi puncte de colectare. Prin această acţiune, se urmăreşte aducerea zâmbetului şi pe feţele copiilor cu posibilităţi financiare limitate.
Cutia de pantofi, va fi ornată şi aranjată cu hârtie, pentru a fi atrăgător şi în deplină armonie cu perioada de sărbători care va urma.
Se pot oferi dulciuri, articole şcolare, jucării specifice sexului copilului şi a vârstei acestuia, produse de igienă, articole de îmbrăcăminte, de încălţăminte, felicitări sau lumânăro parfumate pentru a aduce un aport de sărbătoare şi multe altele care să fie utile, folositoare şi să încânte nişte suflete fragede. Toate aceste obiecte trebuie să fie noi, să fie exact aşa cum ne-ar plăcea şi nouă să primim.
Să oferim calitate, precum şi o parte din sentimentele noastre bune.
Dar din dar se face! Este o vorbă adevărată.
Un dar oricât de mic, aduce un zâmbet, o bucurie, o lacrimă înduioşătoare pe chipul primitorului.
Magazinele din Timişoara, Cluj, Târgu Mureş, Sibiu, Braşov, Piteşti, Bucureşti, Constanţa sau Iaşi sunt gazde primitoare, începând de duminică, pentru aceste cadouri. Sărbătorile sunt pentru a primi, a oferi cadouri pentru cei dragi. Cadouri din inimă, cu suflet.
La această acţiune, participă şi nenumăraţi voluntari care prin pasiunea şi dorinţa lor, pun pe roate o operaţiune spre binele şi folosul semenilor.
Dacă fiecare persoană ar ajuta şi ar sprijini pe cineva, atunci ar fi o lume mult mai bună.
Deci să ne alăturăm, cu mic, cu mare la Shoe Box 2015 .
Nu este nevoie decât de puţin timp, o cutie goală de pantofi ( cu capac) hârtie de împachetat cadouri, foarfecă, timp, bani şi răbdare.
Tot ceea ce oferi din inimă, este ca şi cum ai primi tu, ceva ce-ţi doreşti!
Un zâmbet de copil, face cât o mie vorbe !
Doar împreună, putem face o lume mai bună.
Viaţa este aşa cum ne-o facem singuri, dar mereu este importantă, o mână de ajutor, care să-ţi redea încrederea de sine, să te întărească psihic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu