cluc24

vineri, 24 iulie 2015

Magazin total!



România s-a obișnuit cu sistemul de supermarket-uri, fiind unul dintre marile beneficii ale vieții cotidiene. Intri într-un singur magazin, și le ai pe toate.
Singura problemă este că trebuie să intri. Dacă nu ai chef să umbli pe mirificele drumuri, ai varianta online, care sprijină magazinele fizice.
Am un vecin, mare amator de pescuit. Este în stare să se trezească la trei noaptea, ca să plece cu undițele pe baltă, dar nu concepe să părăsească locuința, pentru altceva decât servici și pescuit.
Și-a învățat soția în arta pescuitului și o trimite pe aceasta, să-i facă cumpărăturile necesare. Dar uneori, oricât de învățat esti într-un anumit domeniu, mereu apare o altă părere care nu coincide cu a celuilalt.
Din acest motiv, oportunitatea pe care i-am sugerat-o, TotalMag  a fost mai mult decât utilă și benefică.

Pe acest site, găsești produse dedicate mai  multor categorii de pasiuni , și nu numai: Airsoft, vânătoare, montaniarzi, accesorii de sport utile pentru concediu persoanelor active, poliție, armată, forțele  speciale, mașini de teren și neapărat : pescuit.
Vecinul și-a achiziționat un dispozitiv de pescuit Speedhook Military  care funcționează ca o capcană. Acest dispozitiv se declansează automat când peștele mușcă din momeală și acționează automat cărligul, capturând prada, chiar dacă pescarul a adormit tot așteptând!
Varietatea de produse, atrage tot mai mult clienți, care deși sunt sceptici la început, din clienți ocazionali, devin fideli.
Produsele care se găsesc sunt utile pentru orice concediu în aer liber, fără stress, atât înainte de plecare ( când se fac pregătirile) cât și în locație ( deoarece un om complet dotat, obține ușor, tot ceea ce-și dorește).
Prețurile sunt deja imbatabile dar cititorii acestui blog beneficiază și de o reducere suplimentară. Este un magazin total!
Cei care se înscriu de pe urma acestui blog, obțin un discount de 10 % pentru produsele achiziționate introducând codul specific : cluc2410.
Oferta este valabilă până în 20 august 2015.
Cei dornici, pot lăsa mesaje pe blog cu produsele pe care le achiziționează.
Spor la cumpărături!

2 comentarii: