cluc24

marți, 30 iunie 2015

Produse ecco....



Aţi auzit de eco? Categoric da. Produsele eco sunt cele mai căutate în zilele noastre, datorită beneficiilor care le aduc.
Dar de ECCO , aţi auzit? Unii da, alţii nu...
Eu până acum două zile, nu am auzit de acest brand. Interesant este faptul că nu am auzit dar am folosit produsele lor.
Pur şi simplu, geanta mea pentru laptop, este o geantă ECCO business neagră care mă însoţeşte în toate deplasările mele, atât în interes de serviciu cât şi în concediu.
Uitându-mă spre eticheta de la geantă, am constatat că şi cureaua de la pantaloni este tot marca Ecco.
Mă gândeam, cum am reuşit să achiziţionez aceste obiecte? Apoi, mi-am adus aminte că au fost cadouri primite, cu ocazia zilei mele de naştere.
Acestea au fost cumpărate chiar de la un magazin local, aflat în oraşul meu, în centru,  deşi putea fi achiziţionat uşor pe internet, www.  ecco-shoes.ro
Denumirea acestui brand l-am descoperit căutând ceva legat de nişte eco, pe internet. Fericit pentru descoperirea mea, am început să spun la unii, la alţii, despre acest brand. Primul care a primit această informaţie, a rumegat-o apoi m-a lăsat baltă. Al doilea, mi-a spus că majoritatea produselor de încălţăminte le are de la ecco....shoes.
Mirat, am revenit în faţa calculatorului, şi în spatele internetului făcând diverse  cercetări în domeniu. Ecco, se află actualmente în top trei al  marilor producători de încălţăminte din lume. Acest concern a luat naştere în Danemarca, când Karl Toosbuy a luat decizia să producă cei mai confortabili pantofi din lume. Deci are o istorie de peste 50 de ani…
Pe acel site,  mi-am revăzut pantofii mei eleganţi, din piele naturală, singurii în care m-am simţit bine, la evenimentele mondene la care am participat. M-am îndreptat spre dulap, am luat pantofii şi am văzut... ECCO!

Compania este prezentă în peste nouăzeci de ţări cu multe magazine şi este unul din primii patru producători de piele din lume. Încălţămintea Ecco este produsă aproape exclusiv în fabrici proprii. Se vede şi din calitatea produselor.
Deci, soţia mea, a descoperit de ceva vreme, existenţa acestei mărci. Am întrebat-o, mirat, de ce nu mi-a zis. Răspunsul a fost unul fără echivoc:
-          Dacă nu-ţi plăceau, sigur întrebai de unde sunt!



Avea dreptate. Renunţ să mă raţionalizez şi o pornesc spre terenul de fotbal, balonul nostru de relaxare săptămânală, unde urma să jucă fotbal, pentru a ne încărca bateriile şi a ne descărca .. energia negativă.
După partida de fotbal, privind spre pantofii mei de sport, pe care-i purtam de mulţi ani la sport.... tocmai vroiam să le spun colegilor de fotbal, despre noul brand descoperit. Privesc atent la încălţămintea lor şi constat că seamănă cu al meu. Mă uit atent la încălţăminte, descoperind... ECCO. Deci peste tot, aveam produsele de la brandul Ecco, acestea însoţindu-mă necontenit, ca un prieten docil şi ascultător.
Acest brand a fost mereu lângă mine, de o viaţa, ducându-mă cât mai departe, mai confortabil şi eu nu ştiam de ei!
Important este să descoperi satisfacţia, să o cultivi, să o exprimi. Felul în care arăţi, te simţi este ceea ce te reprezintă!
De asemenea, contează şi pe cine ai lângă tine, cum te sprijină.
Pentru aceasta trebuie să ai prieteni buni, alături de tine, un... ECCO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu