cluc24

miercuri, 17 iunie 2015

Mândria de a avea un Samsung Galaxy S6



Cu nostalgie îmi amintesc, de un trecut îndepărtat, când eram eram atât de mic că abia mă vedeam... și când apăruse pentru prima oară, la noi în țară, telefonul mobil.
Într-o lume în care, abia reuseai să obții aprobare pentru instalarea un post telefonic fix, apariția telefoanelor mobile a fost ceva inedit. Se putea compară, păstrând proporțiile, cu evenimentul primilor pași pe Lună.
La apariția acestuia, telefonul mobil era ca o “cărămidă”, trebuia să stai într-un picior, uneori, ca să ai semnal și să-l poți utiliza. Astăzi, există o sumedenie de telefoane, fiecare dintre noi având cel puțin un asemenea accesoriu, dacă nu  chiar mai multe.
Fiecare își laudă telefonul, considerându-l pe al său, cel mai bun. Dar, de la un timp, putem spune că există două tipuri de telefoane mobile: Samsung   și alte telefoane mobile.
Această marcă de telefon, a avut o adevărată explozie de produse, de ultimă tehnologie, în ultimii ani, fapt remarcat cu bucurie de cumpărători și nervozitate de concurență.
Să luăm exemplul telefonului Samsung Galaxy S6  care ne-a făcut  să fim din nou mândrii că avem un telefon mobil, exact ca atunci când eram printre primii și puținii deținători ai unui asemenea obiect.



Ce este atât de special la acest mobil? Doar faptul că se situează în primul tip de telefoane este deja un atuu.
Acest telefon este mai mult decât un ..telefon, este un mobil! Da, este mobil, pentru că-l poți folosi oriunde, având și alte funcții importante, diverse aplicații. Oriunde te deplasezi, prin țară sau în lume, ai Internetul ideal, cu tine. Acesta ține loc de aparat foto, având ambele camere ( atât cea din fața cât și de pe spatele telefonului ) cu o rezoluție îmbunătățită și cu diafragma F1.9, realizând poze chiar mai clare decât unele aparate de fotografiat.
Dar ceea ce mi se pare inedit și nou, este faptul că se poate conecta la frățiorul său, televizorul Samsung Smart TV prin BLE (Bluetooth Low Energy). Filmele artistice sau micile documentare personale din albumul vieții, se vor "revărsa" din telefonul Galaxy S6 pe ecranul televizorului și invers: conținutul de pe televizor poate fi distribuit pe telefon. Telefonul SamsungGalaxy S6 se protejează mai mult decât perfect, de intruși și hoți, putând fi activată cu ajutorul unui cititor de amprente.
Samsung, oferă mereu cele mai inovatoare metode, ducând telefonia mobilă, mai presus de visele noastre!

12 comentarii: