cluc24

marți, 12 mai 2015

Aventuri în drumeție



Una dintre ultimele bucurii pentru majoritatea celor care-și câștigă existența muncind, a fost scurta vacanță de 1 Mai. Toată lumea așteptase cu nerăbdare acele zile, pentru a se odihni și nu numai...!
 Fiind trei zile legate, totul era porivit pentru o mini-vacanță, un week-end prelungit. Așa că noi și  prietenii noştrii am pornit într-o scurtă călătorie, cu cortul.
Zona aleasă, a fost una mai mult decât benefică: aer curat, iarbă verde ( nu o vopsise încă nimeni!) , râul care ne saluta în trecerea prin pădurea care ne zâmbea.
După ce ne-am instalat, am început să ne pregătim de distracție. Vremea frumoasă a fost alături de noi, călăuzindu-ne paşii.
Noaptea s-a lăsat încetişor, amintindu-ne că și mâine este o zi. În toiul nopții, la un moment dar a început gălăgia.... Ce o fi, cine o fi?
Am luat o lanternă, nu oricare, o lanterna tactica ( cu led şi acumulator, care să reziste până la patru ore, deşi nu cred că era cazul în acel moment) și am pornit spre ieșire, privind în zare. Problema era chiar lângă noi: venise ploaia. Linistiți, ne-am continuat treburile obișnuite, de noapte.
Dimineața își face simțită prezența, dar musafirul nepoftit, nu vrea să plece...Omul mai vine dar și pleacă, ploaia însă... Până la urmă ne-am decis să facem grătarul la umbra copacilor și a umbrelelor. După ce am adunat lemnele, focul îndărătnic nu vroia să se aprindă. Soluția am găsit-o într-un cuțit cu amnar, care funcționează pe orice vreme.
Când totul a fost pregătit, soarele a început să ne zâmbească, alungând ploaia. Picăturile de apă, dispăreau sub razele soarelui, vrăjite de magie.
Fericiți, ne-am aşezat la masă . După deliciosul meniu, merge o sticlă de vin roșu! Da, dar cu condiția să ai și un tirbușon ca să-l deschizi! Normal că am avut și acest accesoriu, ca multe altele necesare pentru orice drumeție, camping.
Cine se pregătește, şi-și calculează totul din timp, are mereu soluţii pentru orice.În sprijinul acestuia, apare și un prieten de nădejdie: TotalMag .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu