cluc24

miercuri, 8 aprilie 2015

Rochia de la Karla



Zilele trecute am scris două articole legate de nunta la care am fost nași. Cu gândul  la acele zile, amintiri revin, completând albumul vieții, cu momentele picante și întâmplările hazlii ( acuma ) care au dus la un final fericit.
În timp ce aveam eu problemele legate de vestimentație, soția mea, a rămas uimită, aflând că va mai fi o petrecere mult prea oficială , înainte de nuntă. Ea s-a pregătit cu o rochie realizată de ea, cu migală, pricepere și îndemânare pentru evenimentul final. Socrii mari, care au văzut rochia, au fost încântați. Problema ivită, era datorită petrecerii dinaintea nunţii, pentru care trebuia o rochie diferită de cea de la nuntă.
Soluția a găsit-o tot ea, căutând prin magazine, a găsit numai produse de serie, care oricând puteau fi purtate și de alte invitate.
După ce-mi reprosase cu puţin timp înainte, că folosisem calculatorul deși eram într-un scurt concediu , apelează și ea, la acest prieten care o îndrumă la Karla . Apăruse între timp și viitoarea mireasă iar discuția despre vestimentații, este la ea acasă.
Eu, încerc să aflu cine este domnișoara al cărei nume îl tot repetă. Când aud expresia rochii Karla.ro  mă liniștesc și-mi văd de treburile mele. Se pare că și-a găsit rezolvarea la dilema care o bântuise.
În seara când ne pregăteam de o petrecere, eu fusesem ocupat cu cei care tăiaseră porcul, gustam una, alta...comestibile , lichide , după care o pornesc și eu să mă îmbrac, că de abia îmi venise și mie un accesoriu ce-mi lipsise!
După ce-mi revin, fizic și psihic, părăsesc încăperea fericit. La ușă observ o doamnă elegantă, o salut trecând pe lângă ea. Această doamnă râde, însoțită de viitoarea mireasă. Mă uit atent și descopăr că doamna este...soția mea. Rochia de nuntă o cunoșteam bine, nu puteam să o confund, dar pe cea nouă nu o văzusem încă... eram ca mirele ce vede prima oară rochia miresei! De atunci mi-am propus să arunc câte o privire asupra persoanelor pe lângă care trec...o privire discretă!
Petrecerea a fost perfectă. Noi şi viitorii miri, am fost în centrul atenției iar rochia Lorena  a făcut ravagii în rândul participanţilor, fiind deliciul petrecerii, stârnind invidia mai multor doamne





Rochia neagră, sobră, elegantă, ideală pentru petrecere a fost o introducere perfectă în atmosfera evenimentului la care urma să participam a doua zi. Rochia era de fabricație românească, având un preț accesibil și termenul de livrare a fost ideal.
De rochie mi-am adus aminte cu ocazia vizitei unei prietene a soţiei mele, care tocmai „achiziţionase” o rochie de milioane, de pe acelaşi site, pentru petrecerea de sărbători...adică o primisese cadou de la un prieten.... Ideile bune se răspândesc!

6 comentarii: