cluc24

miercuri, 8 aprilie 2015

Ochelarii de soare de la Optica Shades



Astăzi eram pe strada, pe trotuar , ca un bun pieton, grăbindu-mă spre casă, ascunzându-mă de picăturile de ploaie, care în timpul deplasării mele, au devenit fulgi de zăpadă. Ajuns acasă, soarele începuse să-și facă simțită  prezența.
După ce mai fac ceva treabă prin casă, specifică zilelor obișnuite, fie ele de vară sau de iarnă, mă pregătesc de momentele relaxante ale zilei. La un moment dat, soneria de la ușă se face auzită. Mă gândesc că a venit din nou vecina, bătrâna care o stresează pe soția mea, motiv pentru care o pornesc în direcția opusă sunetului.
Mă asez la calculator și mă trezesc cu musafirii peste mine. Erau niște prieteni de familie. În timpul scurtei vizite, mi se atrage atenția că nu prea observ lumea pe stradă. Stau și mă gândesc...vara nu văd din cauza soarelui orbitor, iar iarna din cauza fulgilor de nea, care luptă să-mi intre în ochi, dar în restul perioadei...Poate ploua și mă ascundeam de jeturile cu apă, „trimise” de mașinile ce goneau pe carosabil, pentru a nu fi ciuciulete. O doamnă proaspăt coafată, după o asemenea întânire neprevăzută, a rămas și fără coafură și fără bani...doar cu zâmbet sarcastic.
După această întâlnire, pentru a nu părea un om cu nasul pe sus, m-am decis să mă uit mai mult prin jur, la peisaj, le trecători, mai puțin la femei, ca să nu mă trezesc cu vreo poșetă în cap!
Pentru vară, am găsit soluția perfectă: ochelari de soare de la Optica Shades. Am găsit o pereche ideală care mi se potrivesc perfect, la un preț accesibil!
Ochelarii Ray Ban   polarizaţi sunt ideali pentru orice ocazie: concediu la mare sau munte, în drum spre servici, la petreceri extravagante. Pe lângă faptul că protejează ochii de razele solare UV, fiind de culoare închisă, te poţi uita oriunde, la oricine, fără a te da de gol direcţia privirii! Pe lângă ochelarii propriu-zişi, am primit cadou şi un toc din piele pentru protejarea ochelarilor, aşa cum acesta îmi protejează ochii de soarele crud! Da, dar să vină odată soarele!



Aceşti ochelari, au fost aleşi sub îndrumarea unei persoane apropiate mie, care mereu când mă vedea cu alţi ochelari de soare, îmi spunea că arăt ca ...un orb!
Abia astept vara ca să-mi etalez produsul, chiar mai mult, decât așteaptă copiii să vină Iepurașul!

Un comentariu: