cluc24

sâmbătă, 21 martie 2015

O nouă zi.... încă un motiv de sărbătoare



Fiecare zi trebuie trăită la maxim. Trebuie să ne bucurăm de fiecare răsărit de soare, care fără să știm ne influențează într-un anumit fel, viața!
De câte ori avem ocazia să petrecem, să sărbătorim,  viața noatră este mai veselă, placate și încercăm să vedem doar lucrurile frumoase.

Inevitabil, într-un colectiv de muncă, de concursuri, apar inerente ambiții, gânduri, nemulțumiri care, își vor găsi până la urmă, o rezolvare, rezonabilă sau nu… Important este să trecem peste problem și să vedem partea plină a paharului.
Petrecerea, sărbătoarea în general, este un mod de socializare a oamenilor, de cunoaștere… Nu este minunat să întâlnești persoanele pe care le cunoști virtual, sau doar din auzite…aici nu mă refer la bârfă!

Fiecare profesie are o zi specială, dedicate practicanților ei. Fiecvare firmă, își serbează și-și răsfață angajații ți partenerii la diferite aniversări ale corporației. Petrecerea în aer liber, muzică, mâncare, discuții, mici atenții, iar persoana de lângă devine mai sociabilă, receptive la problemele celor din jur.

Bloggerii participanți la concursurile de la SuperBlog , trebuie să aibă și ei, o zi a lor. Cel mai frumos, ideal, este ca acest eveniment să aibă loc în sezonul cald, în perioada când deadline-urile sunt în vacanță. La acest eveniment trebuie să participe fiecare partener media , pentru că împreună putem reuși mereu să deyvoltăm capacitatea fiecăruia și prin creativitate putem ajunge departe. De fapt, această sărbătoare, poate fi numită pe scurt Ziua Partenerului SuperBlog.

Cine sunt partenerii SuperBlog? Toți cei care au sprijinit, au încurajat pe cei care se luptau din răsputeri cu gândurile, cuvintele care asteptau să fie asternute pe un colt de blog. Un blogger partener este mereu impartial, deschis spre comunicare și mai ales pregătit pentru orice provocare. O asemenea petrecere trebuie neapărat menționată la televiziune  și transmisă în direct la RadioLynx .

Trebuie să fie o sărbătoare dedicată reginei... o limbii române! Blogosfera pe lângă creativitate, publicitate, socializare trebuie să fie o rampă de lansare pentru corectitudinea exprimării şi a ortografiei! Din aces motiv , această zi, nu trebuie să fie 1 Aprilie... să nu ne păcălim singuri!

Cel mai greu este de ales data unei petreceri, pentru că fiecare își are propriile planuri. Unii ascultă horoscopul ca să afle cum le va merge, alții își calculează timpul în funcție de diferite probleme pe care le întâmpină…Ideal este ca sărbătoarea să fie la mijlocul perioadei competiționale, dorul ar fi mult mai…Adică trebuie să înceapă pe 30 iunie și să se termine pe întâi iulie…sau primul week-end din luna iulie…luna lui cuptor! După această sărbătoare se pot “coace” multe idei!

Fiecare zi trebuie să fie o petrecere, o zi minunată. Această zi va fi prima din restul vieții tale!

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog Spring 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu