cluc24

marți, 17 februarie 2015

Scaunul buclucaş


Deşi ziua a început să se mărească iar noaptea se micşorează, timpul tot … zboară.! Abia avem timp să ne facem cumpărăturie zilnice şi să petrecem o perioadă scurtă de timp cu familia.
Mereu mi-am dorit să am timp şi pentru mine, să lenevesc în pat…O dată mi s-a îndeplinit: am căzut bolnav la pat!
Orice problemă, oricât de mică, care perturbă şi reduce timpul scurt petrecut cu cei dragi, ne face irascibili. Chiar şi week-endul de multe ori nu este chiar un …week-end.
Săptămâna trecută, în timp ce serveam prânzul, scaunul s-a rupt şi am picat sub masă, ca în vremurile copilăriei, când mă ascundeam de părinţi.
Buimac, mă ridic, sub privirile celor din jur şi-mi aşez scaunul care, încăpăţânat, nu vrea să stea. Este beteag, pierzând un picior…. iar spătarul aterizase undeva pe sub dulap.
După ce înghit ce aveam în gură, scăpând de înec, încep să analizez situaţia. Problema cu aceste scaune uzate era mai veche, dar o tot amânasem din lipsă de timp. Pentru a termina de servit masa, îmi aduc micuţul fotoliu din sufragerie care văd că stă cam strâmb, ca şi cum consumase mai mult alcool decât putea duce…Oricum, îşi face treaba….pentru moment.
După ce strângem şi dereticăm prin bucătărie, ne decidem să luăm “taurul de coarne”, adică să ne ocupăm de reparaţia scaunelor. După o scurtă constatare, decidem că este timpul să luăm altele noi.
Gândul că trebuie să umblăm prin magazine, să vedem ofertele, deja mă făcea să-mi smulg părul din cap! Apoi îmi aduc aminte de nişte achiziţii online şi mă gândesc că pot rezolva mai uşor şi această problemă.
Îmi iau fotoliul, cu grijă, şi mă înstalez la laptop. Mă gândesc la nişte cuvinte cheie pentru căutare. Normal, cel mai simplu este ScauneOnline…şi chiar găsesc ceva!
Încep să studiez, iar lângă mine, se adună lumea pentru a comenta şi a decide o viitoare investiţie.
Descopăr un scaun de bucatarie  care mi se pare ideal, fiind modern şi elegant. Scaunul de bucătărie BUC 231 este realizat din cadru metalic cromat şi este tapiţat ( sezutul şi spătarul ) cu piele ecologică. Pare stabil şi confortabil, având spătarul puţin curbat.
Rezistă la 100 kg, deci mă încadrez, asta până când o să-mi placă prea mult scaunul şi petrec mult timp la masă...  :)

Dimensiunile sezutului sunt 40x40cm, deci pot sta în ce poziţie vreau, deci este mai mult decât perfect.
Apoi, dacă tot este gratuit transportul, iar fotoliul de sub mine face figuri ( acum nu comentez, ca să nu cad din nou :) ) decid să iau şi un fotoliu de masaj, pentru ca  timpul petrecut cu familia să fie şi mai relaxeantă....Până voi ajunge acasă, va mai fi utilizat şi sigur va fi folositor şi celorlalţi membri ai familiei!
Repede fac comanda online pentru că timpul zboară, iar în câteva minute primesc confirmarea de livrare pentru 24 de ore, deoarece am făcut comanda până la orele 15.00. Deci mâine voi servi masa stând pe noul scaun! Abia aştept, devenind nerăbdător, ca un copil!
De fapt, toţi suntem într-o oarecare măsură copii….

4 comentarii: