cluc24

joi, 26 februarie 2015

Doar un laptop….



Visul poate deveni realitate! Este adevărat. De multe ori, anumite dorinţe, considerate la momentul respectiv, vise…au devenit realitate.
Tot aşa am reuşit să-mi întemeiez o familie şi să deţin anumite bunuri pe care mi le doream. Adică, mai putem spune, de asemenea,  atenţie la ceea ce-ţi doreşti, că poate se întâmplă...
În trecut, mi-am dorit un laptop, care cu timpul, dintr-un produs de „lux”, a devenit o necesitate. Aşa cum se spune că, câinele este cel mai bun prieten al omului, mie, laptop-ul mi-a devenit cel mai bun prieten, mai ales că locuiesc la bloc şi nu pot avea un câine!
La început îl foloseam pentru diverse „treburi” ( vorbesc de laptop ), apoi am început, datorită aplicaţiilor şi facilităţilor ( mai ales atât de necesarul internet) să-l folosesc şi în scopuri de relaxare, socializare.
De la un timp, laptop-ul mă însoţeşte tot timpul, chiar şi în concediu, spre disperarea celor din jurul meu...al unora. Adică nu chiar tot timpul...facem excepţie perioada somnului, al servirii meselor ( adică perioada când mai şi mănânc! )...
În timp ce laptop-ul serveşte energia electrică, eu am timp să mă delectez, departe de el ( adică distanţa cameră – bucătărie ) cu alte meniuri. Nu-l iau cu mine la masă, căci ar putea avea mici accidente, cu anumite produse.
Mereu când plec, îmi verific dacă am cheile, telefonul, actele şi componentele pentru laptop. Cea mai cumplită „uitare” poate fi un simplu incarcator laptop  care-l poate face , să devină nefolositor, pe prietenul meu, în compania mea.
S-a întâmplat ca acest neastâmpărat încărcător să se facă uitat, mai ales că uneori este ascuns sub masă şi apoi … să apară problemele. Din acest motiv, m-am gândit să-mi achiziţionez încă un încărcător, care să stea cuminte în geanta laptop , pregătit numai şi numai, de călătorii.
De asemenea m-am gândit să-mi achiziţionez şi o baterie de rezrvă pentru a nu avea probleme, dacă sunt „pierdut” prin natură. La un concurs, am câştigat un mouse, deci începutul pentru „rezerve” este deja făcut.
Mai mulţi prieteni, reali şi virtuali, mi-au recomandat să-mi cumpăr aceste produse de la Laptop Garage, online, pentru a scăpa de probleme. Transportul este asigurat de compania respectivă, putând ajunge la mine, unde am nevoie, acasă, la servici, sau chiar ... în deplasare. Raportul calitate-preţ pare să fie unul bun, deci poate voi încerca.... încercarea moarte n-are! Şi dacă tot vreau să-mi tunez calculator, o sa-mi caut şi un cooler extern...pentru a nu fi laptop-ul în călduri şi să aibă rateuri!

Un comentariu: